Infrarød temperaturmåling

Termografisk kamera og berøringsfri temperaturmåling

Mangler du et termisk kamera til termografi eller en sensor til berøringsfri temperaturmåling? Hos Metronic ApS forhandler vi Optris som tilbyder forskellige former for kameraer til termografering og sensorer til at udføre infrarød temperaturmåling. Vi leverer måleinstrumenter til kunder i hele Danmark.

Termografikameraer og infrarøde spot-sensorer fra Optris

​Vi har mere end 30 års erfaring inden for test, måling og automation, og vores instrumenter er kendt for deres præcision og kvalitet. Denne erfaring ligger bag hvert eneste IR-termometer og termografisk kamera, som vi har vi vores udvalg.

Vi kan for eksempel tilbyde termografikameraer fra Optris. Der er både håndholdte kameraer og termiske kameraer til fastmontering. Vi kan samtidig tilbyde en Blackbody Calibration Source til kalibrering. Termografi kan blandt andet anvendes til at måle varmetab eller til for eksempel at identificere en kuldebro.​

Vi kan også tilbyde infrarøde spot-sensorer fra Optris. Compact-serien har markedets mindste og mest robuste sensorhoved, hvor mikrosensoren er udviklet til steder, hvor pladsen er trang, og hvor omgivelsestemperaturen kan blive høj. High Performance-serien har derimod et dobbelt lasersigte, der sikrer, at større punkter kan blive opmålt korrekt. Og de håndholdte IR-termometre har præcise linser, der sikrer nøjagtige målinger på både kort og lang afstand.

Få mere information om IR-måling og termografi

​Kontakt os gerne for at få mere information om berøringsfri temperaturmåling og termografi med vores sensorer og termografiske kameraer. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 43 96 30 10 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@metronic.dk.​

Metronic ApS

CVR: 33866690​

Marielundvej 30

2730 Herlev

Åbn i Google Maps

Tlf.: 43 96 30 10

Mail: info@metronic.dk

Fandt du ikke det, du søgte​?

Brug vores søgefunktion herunder.