Powermetre

Power analyser og powermeter til måling af strøm, spænding, effekt etc.

​Er du på udkig efter en power analyser eller et powermeter. Hos Metronic ApS forhandler vi en bred vifte af professionelle måleinstrumenter, som for eksempel powermetre til måling af blandt andet effekt og spænding. Vi leverer måleudstyr til mange former for erhverv i hele Danmark samt nogle af Danmarks største producenter af mekaniske og elektroniske komponenter.

Tilbyder mærker såsom Yokogawa og GW Instek

​Vi har over 30 års erfaring inden for test, measurement og automation, og derfor kan vi afhjælpe problemer og opfylde mange behov inden for måleudstyr hurtigt og effektivt. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal levere de bedste produkter på markedet og naturligvis altid en god rådgivning.

Vi tilbyder en række forskellige powermetre fra Yokogawa og GW Instek til måling og beregning af alle relevante parametre inden for effektelektronik.

Kontakt os for at få et tilbud på en power analyser

​Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om vores udvalg af måleudstyr, herunder mærker som for eksempel Yokogawa og GW Instek. Derefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på det ønskede power analyser. Du kan ringe på telefon 43 96 30 10 for at få en snak. Du kan også skrive til os på e-mail info@metronic.dk.

Metronic ApS

CVR: 33866690​

Marielundvej 30

2730 Herlev

Åbn i Google Maps

Tlf.: 43 96 30 10

Mail: info@metronic.dk

Fandt du ikke det, du søgte​?

Brug vores søgefunktion herunder.